Staj Esaslarında Değişiklik

Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü Yaz Dönemi Öğrenci Staj Esasları'nda değişiklik yapılmıştır.

Yapılan değişiklikle birlikte, öğrencilerimizin staj yapabilecekleri birimlerin kapsamı aşağıdaki şekilde genişletilmiştir.

"Öğrenci, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı işletme belgeli 4-5 yıldızlı veya butik konaklama işletmelerinin (otel ve tatil köyleri) yiyecek-içecek ve ofis (muhasebe, finans, insan kaynakları, satış-pazarlama, satın alma, maliyet-kontrol vs.) departmanlarında, Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli bağımsız yiyecek içecek işletmelerinde, kamu ve özel kuruluşlara ait eğitim ve dinlenme tesislerinin yiyecek-içecek departmanlarında, kruvaziyer gemilerinin yiyecek içecek departmanlarında, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen özel belgeli yiyecek içecek işletmelerinde ve catering işletmelerinde staj yapabilir." 

Yiyecek İçecek İşletmeciliği Staj Esasları 

 

 

 

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2019 14:40:25 Okunma Sayısı : 1192

Son Duyurular