TÜBİTAK "2209/A Lisans Öğrenci Projeleri Programı kapsamında Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümü 4 öğrencimizin projeleri kabul olmuştur. Danışmanlığını yapan hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
Fakültemiz Yiyecek İçecek İşletmeciliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aydan BEKAR danışmanlığında, Yiyecek İçecek İşletmeciliği bölümümüz öğrencisi Yusuf Umutcan Öcalan'ın yürütücü olduğu "Küçük ve Orta Ölçekli Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Atıkları ve İşletmelerin Atıklara İlişkin Stratejileri" başlıklı proje TUBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Şaban Kargiglioğlu'nun danışmanlığında, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümümüz öğrencisi Emre Temür'ün yürütücü olduğu "Muğla İli Gastronomi Turizmi Haritasının Hazırlanması" başlıklı proje TUBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.
Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Reyhan Arslan Ayazlar'ın danışmanlığında, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümümüz öğrencisi Gökay Akbulut'un yürütücü olduğu "Turizm Öğrencilerinin Çevre Okuryazarlık Düzeylerinin Belirlenmesi" başlıklı proje TUBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.
Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Öğretim Üyesi Doç.Dr. Reyhan Arslan Ayazlar'ın danışmanlığında, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği bölümümüz öğrencisi Sümeyye Dağseven'in yürütücü olduğu "Turizm Öğrencilerinin Finansal Okuryazarlığı İle İş Performansı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi" başlıklı proje TUBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.
Son Güncelleme : 19.07.2022 14:57
Okunma Sayısı : 1245