Turizm Fakültesi Öğrencileri Yine Yarışma Kürsüsünün En Üstünde!

6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında Travel Turkey İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi ve Uluslararası İzmir'in Şefleri Yemek Yarışmasında Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencileri büyük başarı ile dönmüşlerdir.

Turizm ve Gastronomi Topluluğu adına katılan Yaren Büşra Güven, Pınar Sezgin, Elif Büşra Duman üniversitelerarası ekip yarışması kategorisinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni kürsünün en üstünde temsil etme başarısını elde etmişlerdir. Yine topluluk adına katılan Serpil İçöz, Yaşar Nesibe Istıl ve Hilal Kır’dan oluşan ikinci ekip de aynı şekilde üniversitemize üçüncülük ödülünü kazandırmışlardır. Ekiplerimiz 3 altın madalya, 3 bronz madalya ve Üniversiteler kategorisinde birincilik kupası ile başarılarını taçlandırarak süregelen başarılarına bir yenisini daha eklemişlerdir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.02.2019 10:40:24 Okunma Sayısı : 1085